DZICZY CHEF KUCHNI – KULINARNE WYZWANIE PEŁNE DZICZYZNY ! – 28-03-2025r.

Polski Związek Łowiecki Zarząd Okręgowy w Ciechanowie wraz z Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Golądkowie organizują wyjątkowy
Konkurs Gastronomiczny pn. „Dziczy Chef Kuchni”!

Data: 28 marca 2025 r.
Miejsce: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Golądkowie
Start: godz. 9:00

Najlepsi uczniowie szkół gastronomicznych z okręgu ciechanowskiego staną do rywalizacji o miano mistrza dziczyzny!
Uczestnicy zaprezentują swoje umiejętności kulinarne, kreatywność i pasję, przygotowując dania na bazie dziczyzny.
Dziczyzna to wyjątkowy, naturalny produkt, który coraz częściej pojawia się w kuchniach najlepszych restauracji.

Smak, estetyka, technika – wszystko będzie miało znaczenie!

Dzięki Krajowemu Ośrodkowi Wsparcia Rolnictwa (KOWR) zwycięzcy mogą liczyć na atrakcyjne nagrody i wyróżnienia!

To niepowtarzalna szansa, by młodzi kucharze pokazali swoje umiejętności i zdobyli cenne doświadczenie w profesjonalnej rywalizacji.

Zapraszamy do kibicowania i śledzenia relacji z wydarzenia!

Udostępnij
Twitter
WhatsApp

Aplikacja mobilna

Nasza aplikacja to doskonały towarzysz każdego miłośnika łowiectwa, który pragnie pozostać na bieżąco z najnowszymi treściami związanych stron.

Bądź na bieżąco z newsami 📱